Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak Sulama Birliği'ni Ziyaret Etti

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak Sulama Birliği

Gönen Ovası Sulama Birliği Yönetim kurulu Başkanı Bülent Can diğer çalışmaları hakkında da detaylı bilgi verdi.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, “Gönen Ovası Sulama Birliği”ne bir ziyarette bulundu. Beraberinde Gönen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hazım Demirhan olduğu halde Sulama Birliği’nin yönetim bürosuna gelen Kaymakam Hüseyin Parlak’ı, Gönen Ovası Sulama Birliği Yönetim kurulu Başkanı Bülent Can ve çalışma arkadaşları karşıladı.


Türkiye genelinde yeni seçildiği Sulama Birlikleri Genel Başkanlığı görevi için Başkan Bülent Can’ı tebrik eden Kaymakam Hüseyin Parlak, hayırlı olsun ve başarı dileklerini sunduktan sonra mevsim şartları nedeniyle Gönen’de ve çevremizde önemli derecede su sıkıntısı çeken yöre çiftçisinin sorunlarını paylaştı.

Gönen Ovası Sulama Birliği olarak ağırlıklı olarak çeltik üreticisinin su ihtiyacına muhatap olan çalışma ekibi ile gözlemlerini, tespitleri ve çözüm önerilerini Kaymakam Hüseyin Parlak ile birlikte değerlendiren Gönen Ovası Sulama Birliği Yönetim kurulu Başkanı Bülent Can diğer çalışmaları hakkında da detaylı bilgi verdi.

1 saat kadar süren ziyaret sırasında çalışma ortamını gezerek personelden bilgi alan Kaymakam Hüseyin Parlak çalışmaları için herkesi kutladı ve kolaylıklar dileyerek Gönen Ovası Sulama Birliği çalışma ofisinden ayrıldı.



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı